Pelan Untuk Menghancurkan Umat Islam

Bismillahirrahmaanirrahim

” Tidak akan redha Yahudi dan Nasara sehingga kamu mengikut millah mereka ”

Ayat ini popular dan begitu banyak meniti di bibir umat Islam. Tetapi sejauh mana penghayatan ayat ini oleh golongan pemerintah?

Amat menyedihkan apabila ada pemerintah yang sanggup menjalinkan hubungan dengan sejahat-jahat bangsa iaitu Yahudi.

Mereka patahkan tangan anak-anak Palestin dalam keadaan hidup. Mereka tembak di kepala dan dada. Dimana perasaan kemanusiaan oleh golongan pemerintah ini?

Menghapuskan Sistem Pemerintahan Islam

Golongan barat sedar Khilafah adalah batu penghalang yang paling besar untuk mereka lebarkan sayap menguasai negara umat Islam yang banyak hasil galian di perut bumi nya.

Walaupun Khilafa Uthmaniyyah pada masa itu tidak lebih sekadar nama sedangakan pengisian sudah jauh terpesong, potensi untuk kembali pulih adalah besar. Kerana itulah barat melihat jika sistem khalifah tidak cepat dihapuskan maka cita-cita mereka untuk menguasai dunia hanya tinggal angan-angan.

Setelah kejatuhan khalifah yang terakhir negara umat Islam dijajah. Persempadanan dilakukan. Dulu negara Syam. Kini dipecahkan kepada Iraq, Syria, Palestin, Jordan, dan Lubnan. Setiap negara diwajibkan melaksanakan ideologi barat. Mereka timbulkan masalah pada setiap negara berjiran. Akhirnya umat Islam hanya sibuk dengan pergaduhan sesama sendiri.

Apa yang pasti pemerintah setiap negara adalah berfahaman barat. Selagimana pemerintah beredeologi mereka selagi itulah mereka tidak perlu bimbang akan kebangkitan khilafah Islamiyyah.

Wahai umat. Kita pernah menguasai 2/3 dunia, dari Indonesia hingga ke Spanyol. Ayuhlah bangkit!!! Tegakkan Islam di negara umat Islam, setelah semua negara di tangan Islam, ketika itulah janji Allah akan terlaksana maka bangkit kembali pemerintahan khilafah buat kali kedua. Allahu Akbar!!!

Wallahu Ta’ala A’lam

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s